Blonda care bagă ZÂZANIE între conservatori

| 05 mar, 23:18

Revin problemele în Partidul Conservator (PC). Victor Ponta a numit-o azi pe Alina Cazanacli președintele tineretului conservator în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației., informează stiripesurse.ro

Numai că Alina Cazanacli a fost înainte tot secretar de stat,dar la Ministerul Tineretului și Sportului. De aici și noul scandal izbucnit în partid.

E rușinos ce se întâmplă. Sunt specialiști în partidul ăsta care puteau și au căderea să ocupe astfel de funcții și ei pun o blondă care nu are nici o treabă cu administrația”, a declarat unul din vicepreședinții partidului supărat pe președintele Daniel Constantin cel care ar fi la originea acestei mutări și omul care a împins-o pe tânără în Executiv.

Numirea i-a luat pe alții prin surprindere și anunță că vor cere explicații la prima ședință a Biroului Politic:

”Văd că fiecare e cu blonda lui. Nici o problemă... ne facem cu toții blonzi și mergem să cerem o funcție. O să fie cutremur în curând și atunci se vor spune multe”, a spus un șef de filială extrem de nemulțumit de ceea ce el numește ”dictatura lui Ponta în PC” și de faptul că PC-ul a devenit un apendice al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 09:25
banel
Astea-s gunoaiele politichiei dambovitene.Luate depe o centura moldoveneasca si facute ...doamne,la Bucale.La fel ca si raduleasca,marin si toate stoarfele de prin televiziuni!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ