BMW a publicat primele informaţii despre noua Serie 5

| 19 mai, 2013

BMW a publicat primele informaţii despre noua Serie 5, care va înlocui a şasea generaţie a acestui model, comercializată începând din martie 2010 şi vândută până acum în peste un milion de unităţi la nivel global.

Gama cuprinde trei versiuni de caroserie - Sedan, Touring şi GT (Gran Turismo), iar preţurile pentru piaţa românească încep de la 43.400 euro (cu TVA) pentru sedan-ul BMW 518d şi ajung la 107.260 euro pentru BMW M5.

Pentru station-wagon-ul BMW Seria 5 Touring, preţurile încep de la 46.004 euro pentru 518d şi ajung la 79.360 euro pentru 550i, iar pentru GT preţurile sunt între 53.196 euro şi 81.406 euro.

Seria 5 este cel mai de succes model al mărcii germane, de la introducerea sa în 1972 fiind vândute peste 6,6 milioane de unităţi.

Noua Serie 5 păstrează caracterul de lux, aduce modificări de design şi o gamă extinsă de motoare, iar tehnologiile ConnectedDrive îi sporesc atractivitatea.

Farurile cu xenon sunt standard la toate modelele şi au fost introduse pachetele BMW Luxury Line şi BMW Modern Line cu echipamente şi elemente de design exclusive.

Gama de motorizări a fost extinsă, BMW 518d fiind acum versiunea Diesel de intrare în gamă. Propulsorul Diesel de patru cilindri dezvoltă 143 CP şi poate fi comandat pe sedan şi pe Touring.

Ca şi BMW 520d Sedan, 518d înregistrează economii impresionante de consum de carburant, 4,5 litri/100 km şi emisii de CO2 de numai 119 g/km.

Gama cuprinde şi BMW 520d xDrive, atât sedan cât şi Touring, iar numărul versiunilor echipate cu sistemul inteligent de tracţiune integrală a crescut la opt pentru sedan şi la şapte pentru Touring.

Vârful de gamă este propulsorul V8 TwinPower Turbo care dezvoltă 450 CP.

Noua Serie 5 cuprinde patru propulsoare pe benzină şi şase Diesel, la care se adaugă BMW M Performance cu xDrive în varianta sedan şi Touring. Pentru GT sunt disponibile două motoare pe benzină şi trei propulsoare Diesel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ