Bobby Păunescu, la ieșire de la DNA: M-au întrebat cum se fac filmele

| 08 dec, 18:07

Omul de afaceri Bobby Păunescu s-a prezentat joi la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar de corupție, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

La ieșirea din sediul DNA, Bobby Păunescu a răspuns evaziv întrebărilor puse de jurnaliști și a negat că ar fi fost chemat în calitate de martor într-un dosar al Elenei Udrea.

Astfel, el a spus că a venit la DNA în calitate de "regizor-producător" și a că primit explicații din partea procurorilor în legătură cu modul de desfășurare a unei anchete.

"În calitate de regizor-producător. Martor, nu. Pe scurt, nicio calitate, în niciun fel, nici martor. Eu am vrut să știu și le mulțumesc foarte mult că au avut timp să îmi explice cum se face o anchetă, informații de care am nevoie la scenariu... Întrebați, fiți agresivi... La treaba asta, motivul a fost filmul. M-au întrebat cum se fac filmele. Am venit fără avocat. Dacă veneam în calitate de martor, vă spuneam. E vorba de 50 de ani din viața mea. Cineva a scris o carte cu 50 de ani din viața lui, care se termină zilele astea", le-a spus el jurnaliștilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ