Boc crede că gestul Elenei Băsescu de a nu mai candida ar trebui urmat şi de alte doamne europarlamentar

| 27 mar, 2014

Retragerea Elenei Băsescu din cursa pentru alegerile pentru Parlamentul European este considerată de primarul Clujului, Emil Boc, un gest de responsabilitate politică.

Fostul premier susţine că gestul fiicei preşedintelui Traian Băsescu ar trebui urmat şi de alte femei care deţin funcţia de europarlamentar şi care fac parte din familiile unor demnitari români.

'M-a surprins plăcut gestul, este un gest de responsabilitate şi în acelaşi timp speram să fie urmat şi de alte doamne din Parlamentul European care credeam că ar putea să facă un pas înapoi. Mă refeream la soţiile unor demnitari actuali ai statului român. La doamna Ponta, la doamna Vălean. Cred că era un lucru bun dacă făceau şi ele un asemenea gest', a declarat Emil Boc joi într-o conferinţă de presă.

Fostul preşedinte al PDL susţine că Elena Băsescu avea parte de sprijinul Partidului Mişcarea Populară şi că ar fi putut trage în sus lista cu candidaţi, însă gestul său de a nu candida din partea unui partid nou format arată responsabilitate.

'Este de apreciat pentru că nu a lăsat să mai planeze vreo suspiciune de niciun fel asupra prezenţei la un partid nou format. Deci este un gest de responsabilitate politică în condiţiile în care nu era nicio problemă ca ea să fie pe listă, pentru că toată lumea o dorea. Pentru că probabil ar fi tras mult în sus lista. Dar opţiunea de a nu candida este un gest de responsabilitate politică şi poate ar fi trebuit să fie urmat şi de alte persoane din politica românească', a spus Emil Boc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mar, 2014
222
handi eba
cred ca boc atat de mult il venereaza pe base ca a ajuns carpa de srers . EBA A FOST UN EUROPARLAMENTAR BUN? A FOST CEL MAI HANDICAPAT EUROPARLAMENTAR AL ROMANIEI. A FRACTURAT LIMBA ROMANA SI SI-A BATUT JOC DE EA. PUTETI VEDEA PE YOUTUBE INTERVENTILE EI IN PARLAMENTUL EUROPEAN . PAI HANDI LUI TATA SA STIE CA DACIANA SARBU ERA EUROPARLAMENTAR INAINTE DE DE-A DEVENI SOTIA LUI PONTA. ACUM CE SA FACEM DACA SE CASATORESC DOI POLITICIENI CARE AU O CARIERA POLITICA ADEVARATA (NU CUM ARE EBA CARE ESTE PIERDUTA IN SPATIU) SA NU MAI CANDIDEZE ?
29 mar, 2014
Aurelia
Operatia estetica e vina!!!!
Ce tot o blamatii pe EBA, mai bine atii spune Doctoriilor , care a facut ,opertia esteica la buzele fetitei si si nu sa putut exprima correct Romaneste,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ