BOMBA care aruncă în AER DIICOT! Caracatița din jurul Alinei Bica

| 18 dec, 2014

Arestarea Alinei Bica, fostul procuror șef al DIICOT, reprezintă doar ”decapitarea” unei adevărate rețele din cadrul instituției, care manevra dosarele sensibile în direcția dorită, arată stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse citate de site-ul amintit, o adevărată comoară a ieșit la iveală după perchezițiile DIICOT de la Ministerul Fondurilor Europene. Astfel, s-a descoperit că "oamenii Alinei Bica" înca veghează în cadrul Direcției.

Citește și: Martor în dosarul ANRP: Alina Bica avea o listă scrisă de mână cu dosare

Recent a fost pus sub acuzare un anume Marcel Vulpoi de la Vulpoi & Toader Management (VTM), sub acuzația de complicitate la abuz în serviciu în dosarul perchezițiilor de la MFE.

Marcel Vulpoi este șeful soțului unuia din cei mai importanți șefi de birou din DIICOT în subordinea căruia se instrumentau cauzele referitoare la omul de afaceri Ion Niculae. De fapt, Vulpoi este chiar expertul din dosarul lui Ion Nicolae.

Acest șef de Serviciu este procurorul Codruța Trandafir, șef Serviciu prevenirea și combaterea criminalității economico-financiare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 dec, 2014
Liviu Raduta
MARE TIE GRADINA TA DOAMNE.NU ITI VINE SA CREZI CE AUZI DE LA TILHARI ASTIA LA *** BULAU *** CU EI .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ