BOMBĂ! CUM arătau ELENA UDREA şi ANA MARIA TOPOLICEANU pe vremea când se distrau în cluburi(FOTO&VIDEO)

| 02 mar, 13:36

Câteva fotografii mai vechi dovedesc o relaţie foarte apropiată între Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu şi Tudor Breazu, în mediul monden.

Cei trei, viitori tovarăşi de cârdăşii, petreceau de zor, totul stropit cu mult vin, după cum se vede din privirile lui Breazu şi ale Anei Maria Topoliceanu.

Ana Maria Topoliceanu si Elena Udrea încă nu purtau celebrele haine de firmă de mii de euro şi încă nu făceau shopping la Paris pentru vestimentaţii luxoase. Dimpotrivă, arată cam provinciale, îmbrăcate provocator, mai potrivite pentru localuri de agăţat bărbaţi, râzând aţâţător.

Cât despre Tudor Breazu, cel care se pare că organiza astfel de petreceri, mai apoi transformate în orgii faraonice, acesta este cunoscut drept un furnizor de plăceri pentru oameni bogaţi, din toate punctele de vedere.

În vârstă de 40 de ani, Tudor Breazu, de profesie consultant financiar, este unul dintre cunoscuţii lumii mondene a Capitalei. Îmbrăcându-se excentric, omul de afaceri Tudor Breazu este un mare iubitor de distracţie, dar şi al maşinilor decapotabile.  În cluburile scumpe pe care le frecventa cea mai ieftină şampanie era minim 600 de lei.

“Eu nu mă duc în cluburi ca să cheltuiesc bani, mă duc în cluburi ca să mă simt bine eu şi prietenii mei şi când plecăm se adună nişte bani şi plătim nota”, afirma Tudor Breazu în urmă cu patru ani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 15:48
Castigi Garantat
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ