BOMBĂ! Cunoscut lider PNL şi-a anunţat DEMISIA

| 22 sep, 14:31

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu si vicepresedintele PNL Mihai Voicu au sustinut o conferinta de presa marti in care au anuntat ca Mihai Voicu se retrage din functia de presedinte al Comisiei de Cod Electoral, ca protest fata de 'tergiversarea' votului prin corespondenta de catre PSD.

"Astazi vrem sa va anuntam ca PNL si Mihai Voicu au decis ca aceasta functie sa fie parasita de Mihai Voicu. Demisia vreau sa fie inteleasa foarte clar de opinia publica ca o forma de protest fata de tergiversarea votului prin corespondenta de catre PSD.

De azi intreaga responsabilitate pentru neadoptarea votului prin corespondenta revine PSD.

Citeste si: LEGEA privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dezbătută marţi de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor

Cele 5 voturi din Comisia de Cod Electoral vor fi pentru adoptarea acestei legi, dar vrem sa punem capat saradei votului prin corespondenta", a spus Alina Gorghiu.

Mihai Voicu a declarat ca nu mai doreste sa prezideze Comisia pentru ca nu vrea sa gireze tergiversarile PSD.

"Nu s-a avansat cu nimic. S-au cerut termene foarte indelungate. PNL si-a spus parerea si pe detalii tehnice, iar PSD a venit cu principii de tipul sa fie vara cald si berea rece", a spus Mihai Voicu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 15:29
liviuioan
--camasa de noapte-- Si....
--olita de noapte se-nvart in cerc ; Madere si Fadere TICU--e bucurosi . Sa sune cineva la 112 si la Autoritatea Electorala Permanenta .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ