BOMBĂ! DANIELA CRUDU şi SIMONA TRAŞCĂ duse cu duba la SECŢIA DE POLIŢIE

| 05 feb, 13:24

Daniela Crudu și alte 40 de asistente tv si fete de dorobanți, implicate într-un dosar de proxentism!

Peste 40 de femei celebre din lume mondenă a Capitalei sunt audiate în acest moment la Secţia 19 de Polişie, pentru acuzaţii de proxenetism. Printre ele se află Daniela Crudu sau Simona Traşcă!

Procurorii Parchetului de pe la Judecatoria Sectorului 5 au reusit să strângă probe într-un dosar absolut halucinant în care apar numele mai multor femei ultra-cunoscute din zona mondenă a Capitalei.

Vorbim de peste 40 de femei, care apar zilnic în presa tabloidă şi care au fost chemate pentru audieri la Secţia 19 de Poliţie. Deocamdată, ele sunt doar martore într-un caz în care anchetatorii susţin că s-ar fi comis fapte de proxenetism.

Printre ele se numără şi Daniela Crudu, Simona Traşcă, Diana Gureşoaie, Denisa Bita, Diana Nicoras şi Rellys Tonu.

O sursă dintre anchetatori a declarat că urmărirea se face "în rem" – se cunoaşte fapta, însă nu şi autorii. De asemenea, în acest dosar este vehiculat şi numele mai multor afacerişti renumişi care ar fi profitat de serviciile fetelor, cum ar fi Ioan Neculaie, supranumit “Casanova de la Brasov”.

Surse judiciare precizează că printre clienți se numără Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Alexandru și Traian Horpoș, Irinel Columbeanu, Vlad Ionel Vameșu, Horia Sima, dar și fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Tarifele plecau de la 1.000 de euro, iar ”domnii generoși” suportau și cheltuielile excursiilor în străinătate sau le ofereau cadouri prostituatelor de lux.

Citeşte şi: Cum arătau vedetele din România în prima zi de şcoală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ