Bombă! Elena Udrea a fost denunţată la DNA din gelozie. Fostul ministru i-a furat iubitul prietenei sale

| 01 mar, 11:40

Dosarul Elenei Udrea pare să treacă într-o altă sferă decât cea politică. Este posibil ca Ana Maria Topoliceanu, prietena bună a fostului ministru să fi făcut denunțul împotriva acesteia din gelozie. Se pare că procurorii bănuiesc că Tudor Breazu ar fi fost amantul Elenei Udrea, deși era iubitul lui Topoliceanu, potrivit ziuanews.ro

Unul dintre argumentele pe care își bazează Elena Udrea apărarea este tentativa fostei sale prietene, Ana Maria Topoliceanu de a-l convinge pe Tudor Breazu să confirme ceea ce a spus ea în denunț. Breazu a depus la DNA o înregistrare video prin aplicația FaceTime, pe care Topoliceanu a folosit-o pentru a-i spune ce să declare procurorilor.

Pe unul dintre bilețelele pe care le-a transmis Topoliceanu administratorului moșiei de la Nana a Elenei Udrea era scris "M-a întrebat dacă sunteți amanți". La acest mesaj legat de o relație intimă dintre Udrea și Breazu, fosta șefă a CNI și interlocutorul ei au zâmbit amândoi ironic.

Având în vedere faptul că lucrurile au mers spre latura personală și faptul că Topoliceanu și Breazu au fost iubiți, este posibil ca fosta prietenă a ministrului Dezvoltării să fi avut și un dram de gelozie în ea atunci când a încercat să o "înfunde" pe partenera ei de shopping de la Paris.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Roberta Anastase implicată în arestarea Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ