BOMBĂ în showbiz! Bianca Drăguşanu, însărcinată. Vezi imaginea care o dă de gol

| 22 iun, 16:28

Când vine vorba de Bianca Drăguşanu şi relaţia sa cu fostul soţ, Victor Slav, toată lumea îşi pune întrebarea daca sunt sau nu împreună.  Amândoi au declarat în nenumărate rânduri că îşi doresc foarte mult să devină părinţi. Odată cu ultima poză postată de Bianca pe un site de socializare se pare că visul devine şi realitate sau cel puţin asta au lăsat să se înţeleagă.

Ceea ce este mult mai surprinzator e faptul ca Bianca de obicei are grija de silueta ei si mai ales de imaginea ei. Asadar, nu se intelege cum i-a scapat aceasta “greseala grava” pe internet, daca nu ar fi fost cu intentie, scrie cancan.ro.

Dupa ce au iesit in oras de cateva ori, Bianca a reusit sa il convinga pe Victor ca este singurul barbat care o intereseaza si ca este dispusa sa faca orice pentru ca relatia lor sa functioneze. Victor s-a lasat induplecat de cuvintele pline de dragoste ale brunetei si a decis sa mai deschida o fila a tumultuoasei lor povesti de dragoste.

 

Citeşte şi: VICTOR SLAV a pozat GOL! POZA care le înnebuneşte pe fane

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ