BOMBĂ! Senatorul Ilie Năstase şi soţia sa, AUDIAŢI la DIICOT

| 31 iul, 12:21

Timişoreanca Brigitte Năstase şi soţul acesteia, fostul tenismen Ilie Năstase, au făcut o vizită în această dimineaţă la sediul DIICOT Timişoara.

Cei doi au mers în faţă procurorilor, în jurul orei 10.00, se pare, pentru o scurtă întâlnire cu fostul soţ, Ovidiu Torj, acum cercetat în dosarul de prostituţie cu eleve de liceu pentru VIP-uri de la Timişoara, în care sunt acchetaţi şi judecătorul Nicolae Tomuş şi liderul formaţiei DJ Project, Gino Manzotti.

Brigitte şi Ilie Năstase au ieşit din birourile procurorilor în jurul orei 11.45. Au coborât prin garajul subteran al clădirii, împreună cu avocatul, şi au plecat, cel mai probabil, spre reşedinţa pe care cei doi o au în Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Potrivit unor surse, soţii Năstase nu au fost citaţi în vreun dosar de către procurori. A fost doar o întâlnire pe care Brigitte Năstase (fostă Sfăt) a dorit să o aibă cu fostul soţ, acum aflat în arest preventiv.

Ilie Năstase a fost ales Senator în Sectorul 4 al capitalei pe listele USL (din partea PC) după ce Dan Voiculescu a demisionat. Actualmente este este senator UNPR după ce nu a fost de acord cu fuziunea dintre PC şi PLR care a dus la formarea ALDE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 iul, 12:48
Palada Pufosul
Roberto,ce BOMBA???
iar v-a dat Sultanescu fasole ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ