BOMBĂ! Udrea: Sorina Matei a fost angajată la CEREREA lui Coldea

| 04 feb, 22:50

Elena Udrea detonează bomba. Una din cele mai aprige jurnaliste din România, Sorina Matei, a fost "plantată" la B1 TV în urma cererii generalului Seriviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, dezvăluie Elena Udrea.

"Sunt oameni care au fost platiti din banii unor acuzati, cum ar fi – am mai dat acest exemplu – cum ar fi faptul ca doamnei Sorina Matei i s-a platit salariul sau i se plateste de catre domnul Nicolae Dumitru, spre exemplu. Si asta la cererea domnului Coldea. Am dat acest exemplu... Deci, problema este

Deci domnul Coldea ii cere lui Nicolae sa o plateasca pe Sorina Matei...

Atunci cand dansa a fost angajata la B1. Problema este ca sunt oameni care nu au caracter si care, desi stiu ca au fost platiti de multe ori din banii unor acuzati in dosare penale, cu toate acestea, expun teorii deontologice si moraliste la televizor. In mod ipocrit", a declarat Elena Udrea pentru luju.ro.

Citeşte şi:  Elena Udrea se înfundă singură: Kovesi nu a acţionat pentru că era Băsescu preşedinte

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 19:29
Freedom!
Huo!
Rusine acoperitei pentru sustinerea legilor Big Brother!
05 feb, 04:42
tyrex
Iata cum se explica spumele si inversunarea la putoarea asta basista contra antenelor si a PSD-ului. Vaka asta nesimtita zi si nopate facea spume la gura la ordinul basitului si a securitatii, Codlea fiind avertizat de Ponta ca zboara afara pentru mizeriile facute si obladuirea kriminala a mafiotului bashinescu. O parasuta nerusniata vinduta pe bani murdari la un post de" labe1" la fel de jegos si mizerabil.S-a vazut cine vorbea pentru bashinescu la toate posturile astea pupinkuriste gretoase pro bashinescu. Toate scursorile si javrele penale vanduti pe argintii lui Iuda. La puscarie cu tine panarama drakului ca esti o voma umana

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ