BOR concurează cu băncile. Care sunt condiţiile pentru a lua un credit de la BISERICĂ

| 18 sep, 2014

Preoţii şi credincioşii se pot împrumuta de la Biserică. Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a înfiinţat o Casă de Ajutor Reciproc, de unde cei care doresc pot lua bani cu o dobândă de 6%. Sunt însă anumite condiţii pentru a intra în posesia banilor.

Pentru a lua un credit, enoriaşul trebuie să completeze o cerere și să îndeplinească două condiţii: să aibă un venit constant şi să fie creştin-ortodox, notează digi24.ro.

În plus, solicitantul trebuie să achite o taxă de înscriere de 35 de lei. Cotizaţia lunară este de 30 de lei, la care se adaugă 2 lei pentru constituirea unui fond de ajutor.

Primele împrumuturi vor fi de maximum 5.000 de lei şi vor fi acordate începând de săptămâna viitoare. Potrivit președintelui Casei de Ajutor Reciproc a Clericilor şi Mirenilor, până acum s-au înscris 14 persoane, între care şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teofan. Filiale ale acestei institutii vor funcţiona în fiecare protopopiat din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor.

Citeşte şi: BOR îi face reclamă unui SFÂNT pe Facebook

Tag-uri: BOR, credit, credit bancar
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ