Boxer suspendat pe VIAŢĂ după ce a băgat în spital un arbitru

| 21 oct, 2014

Boxerul croat Vido Loncar a fost suspendat pe viaţă şi se află într-o celulă a poliţiei, fiind arestat, după ce l-a bătut până l-a băgat în spital pe arbitrul polonez Maciej Dziurgot, la sfârşitul unui meci din cadrul categoriei semigrea a Campionatelor Europene pentru juniori ce au loc în aceste zile la Zagreb.

Scandalul fără precedent a avut loc luni seara, scrie presa croată, când, nemulţumit de decizia arbitrului, care i-a ridicat braţul pentru victorie adversarului lui, lituanianul Algiras Baniulis, Vido Loncar a început să-l lovească cu toată forţa celor 81 kilograme ale categoriei, trântindu-l la podea, unde a continuat să-i strige ameninţări cu moartea. Baniulis, paralizat de uimire, a părăsit ringul în momentul în care s-a produs agresiunea, astfel că doar personalul din jurul arenei a putut să-l oprească, printre corzi pe huligan, trăgându-l de un picior, croatul fiind predat poliţiei.

Arbitrul polonez a suferit contuzii grave, fiind spitalizat de urgenţă. Problema este şi mai gravă, întrucât aşa-zisul sportiv ar fi trebuit să ştie că nu arbitrul de ring a dat decizia, ci arbitrii-judecători.

Întrunită de urgenţă, Federaţia croată de box l-a suspendat pe viaţă pe Loncar, ca şi pe antrenorii săi, aceştia cu titlu temporar, până la clarificarea lucrurilor. 'Este cel mai rău lucru care se putea întâmpla, este o ruşine pentru Zagreb şi Croaţia, iar boxul a suferit un imens prejudiciu', a declarat secretarul general al federaţiei, Marko Marovic, potrivit agenţiei croate HINA.

''Toate eforturile pe care le-am făcut pentru organizarea acestui campionat s-au făcut praf, ca şi imaginea boxului croat, distrusă în câteva secunde', s-a plâns el. Totodată, federaţia a dat publicităţii marţi un comunicat în care cere scuze tuturor celor care s-au simţit lezaţi de acţiunile antisportive ale lui Loncar, inclusiv familiei arbitrului, oraşului Zagreb, Ministerului Sportului din Croaţia şi federaţiilor de box europeană şi mondială, între alţii.

Tag-uri: box, Vido Loncar
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 23:43
unloazy
sustinex 30 mg dapoxetine
Just in case and of you guys were searching priligy farmacias del ahorro
18 dec, 14:47
edudgeLix
buy stromectol tabllets
ivermectin human dosage Food sources of oxalate, 127, p
22 oct, 2014
edie
what a...
This fucking coock sucker need to come back to his fucking village. Fuck what a idiot. FUCK OUT from boxing workd ! ! !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ