Preşedintele României, KLAUS IOHANNIS, cere DEMISIA lui VICTOR PONTA

| 05 iun, 13:07

Președintele Klaus Iohannis cere premierului Victor Ponta să demisioneze din funcție după ce procurorii DNA au solicitat încuviințarea urmăririi penale pe numele premierului Victor Ponta.

La doua ore dupa ce VICTOR PONTA a plecat de la DNA, presedintele Romaniei a cerut demisia premierului.

"Astăzi, DNA a comunicat public că primul-ministru Victor Ponta este învinuit de fapte penale. După părerea mea, este o situaţie imposibilă pentru România ca primul ministru să fie învinuit de fapte penale. După părerea mea, e o situaţie imposibilă pentru România ca primul ministru să fie învinuit de fapte penale. Pe de altă parte, pentru România, cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla acum este o criză politică. Având în vedere toate, solicit demisia lui Victor Ponta. Aceste consideraţiuni şi solicitarea de demisie le-am comunicat primului-ministru într-o discuţie pe care am avut-o acum câteva minute".

Klaus Iohannis îi cere premierului Victor Ponta să demisioneze din funcție după ce procurorii DNA au solicitat încuviințarea urmăririi penale pe numele premierului Victor Ponta.

Citeşte şi: Surse: Procurorii ar fi găsit probe în cazul lui Ponta la perchezițiile de la cabinetul de avocatură al lui Șova

În acest caz majoritatea parlamentară îi va propune președintelui un nou premier care urmează apoi să vină în Parlament cu noua echipă pentru votul de încredere.

Citeşte şi: BREAKING NEWS. Victor Ponta, la DNA: SUNT SUSPECT. Iohannis: Solicit demisia lui Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 13:16
Luiza Popa
jos Basescu,jos Udrea,jos Boc...
la orele 20 ne intalnim la Ciutacu si la Gadea,in catacombe
vine si Dogaru
facem miting de sustinere pentru heterosexuali

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ