BUCUREȘTENI, să ne bucurăm: Firea majorează taxele și impozitele locale

| 19 apr, 14:10

Firea face, în sfârșit, ceva vizibil: majorează taxele și impozitele locale. Consiliul General al Municipiului București se reunește, de la ora 15.00, pentru a aviza creşterea impozitelor şi taxelor locale, începând cu anul 2019.

Potrivit unuia dintre proiecte, mai multe taxe şi impozite locale în municipiul Bucureşti ar urma să crească începând cu anul 2019.

În expunerea de motive sunt invocate prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, potrivit cărora în cazul oricărui impozit sau oricărei taxe locale sumele se indexează anual, până la data de 30 aprilie, ţinând cont de rata inflaţiei pentru anul fiscal anterior.

50 de cişmele publice ar putea fi instalate în Bucureşti, în cazul în care CGMB va adopta proiectul tehnic aferent obiectivului de investiţii “Reţeaua metropolitană de cişmele publice”.

CGMB urmează să se pronunţe şi asupra unei alte propuneri, conform căreia alocaţiile de hrană pentru pacienţii din spitalele aflate în subordinea PMB vor fi majorate cu 50%.

Pe ordinea de zi mai figurează asocierea cu Consiliul Local Snagov în vederea proiectării, implementării şi finalizării unei baze sportive şi a unui liceu la standarde internaţionale, pe un teren situat în satul Snagov (comuna Snagov).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ