Buget 2015.Guvernul a aprobat proiectul legii bugetului de stat pe 2015

| 12 dec, 2014

Buget 2015. Guvernul a aprobat vineri proiectul legii bugetului de stat pe 2015 şi pe cel al asigurărilor sociale de stat.

Buget 2015. "Cele trei proiecte de lege care pleacă la Parlament sunt proiectul de lege privind aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal bugetar pe 2015 şi Strategia fiscal bugetară, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2015 şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat', a anunţat premierul Victor Ponta, în cadrul şedinţei extraordinare a Executivului dedicate aprobării proiectului legii bugetului pe anul viitor.

Citeşte şi: Buget 2015. Lista completă a alocărilor bugetare. Cine primeşte mai mulţi bani

Şeful Executivului a adăugat că sâmbătă, la ora 10, membrii Birourilor permanente ale Parlamentului vor avea 'toate exemplarele tipărite' ale proiectului de buget.

"Se printează toate exemplarele solicitate de membrii Biroului permanent şi o să vă rog, dacă se poate să facem şi un proiect de lege, să nu mai trimitem în forma asta şi să trimitem în formă electronică, suntem în secolul XXI', a spus Ponta.

În opinia premierului, adoptarea proiectului de buget este 'momentul cel mai important şi cel mai dificil din activitatea unui guvern'.

Citeşte şi: Victor Ponta a anunţat ce buget va primi DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ