Bugetul CNA pentru 2015 a fost adoptat

| 09 dec, 2014

Proiectul bugetului CNA pe anul 2015 a fost aprobat marţi de membrii Consiliului, care solicită o suplimentare de fonduri pentru a se putea face angajări la serviciul de monitorizare şi dotarea cu echipament IT, a declarat Valentin Jucan, preşedintele de şedinţă.

Bugetul CNA, al cărui proiect va fi trimis la Ministerul Finanţelor, este de 10,2 milioane lei, urmând ca el să fie votat de Parlament.

"Banii prevăd alocări de fonduri pentru angajarea a 10 persoane, dar ne propunem să mergem şi pe partea de achiziţii de soft şi calculatoare. La nivelul inspectorilor locali, din punct de vedere tehnic, practic, acestea nu mai există. Există nişte calculatoare, care nu că nu mai fac faţă din cauza uzurii, ele sunt mult depăşite, au fost casate. Sunt inspectori care lucrează pe calculatorul propriu'
, a spus Jucan, citat de Agerpres.

Se prevede de asemenea alocarea a 60.000 de euro pentru organizarea Reuniunii EPRA (European Platform of Regulatory Authorities) de anul viitor, platformă independentă a autorităţilor de reglementare, înfiinţată în aprilie 1995 în Malta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ