Bugetul pe 2015, votat pe articole în Parlament

| 19 dec, 2014

Plenul reunit al Parlamentului a votat vineri pe articole textul proiectului legii bugetului de stat pe anul 2015. Senatorii şi deputații au început dezbaterile asupra anexelor proiectului.

Majoritatea articolelor au fost adoptate în forma propusă de Guvern, cea mai importantă modificare făcută, la solicitarea Comisiilor de buget-finanțe, vizând introducerea în proiectul bugetului de stat pentru anul 2015 a unui nou articol, care reglementează sistemul de echilibrare a bugetelor locale ale comunelor, orașelor, municipiilor și județelor.

Proiectul de buget fusese aprobat anterior în comisiile de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi Senat, cu doar două voturi ”împotrivă” şi o abţinere, cu unele amendamente, după un maraton de dezbateri, care a durat trei zile (marţi - joi).

Grupurile parlamentare ale PNL au anunţat deja că vor vota împotriva legii bugetului de stat pe 2015, întrucât este vorba de un proiect "nerealist, neprofesionist".

"Este, cred, pentru prima dată în istoria României când Guvernul se prezintă în fața Parlamentului cu o improvizație de la un cap la altul. De fapt, cu un proiect de buget nerealist, neprofesionist și, lucrul cel mai grav, mincinos. Bugetul pe anul 2015 este un plagiat marca Ponta al bugetului din 2014 și este chiar mai rău, pentru că acest proiect ne spulberă orice speranță de mai bine, continuând politica falimentară a Guvernului pesedist și a acoliților săi", a declarat deputatul liberal Eugen Nicolăescu vineri în Parlament.

Nicolăescu: Grupurile parlamentare ale PNL vor vota împotriva legii bugetului de stat pe 2015

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ