Buldogul Blaga îl tăvălește bine pe pechinezul Boc

| 24 iul, 2014

În condițiile în care miza prezidențialelor este mult mai importantă decât cea a alegerilor pentru Parlamentul European, liderul PDL s-a hotărât să adordeze această problemă. Astfel, buldogul Blaga îl tăvălește bine pe pechinezul Boc.

În sfârșit vedem o atitudine fermă din partea PDL, prin vocea președintelui Vasile Blaga, la jocul murdar pe care îl face Emil Boc. Primarul Clujului joacă de mult la două mese, cea a lui Băsescu și cea a lui Blaga, iar asta din cauză că este legat de mâini să rămână în PDL în condițiile în care dorește să-și ducă la bun sfârșit mandatul. Dacă până acum am văzut o lipsă de reacție din partea membrilor PDL, care au preferat să treacă cu vederea derapajele lui Boc și, pe alocuri, răzvrătirea acestuia, ieri, Blaga a ales să rupă tăcerea și i-a transmis protejatului lui Băsescu că are de ales între a rămâne alături de PDL sau a se retrage din partid.

Citeşte şi: Monica Macovei nu se lasă, vrea la prezidenţiale: Mai sper în inteligenţa unor oameni din PDL


Nu de puține ori l-am văzut pe fostul prim-ministru că a participat la evenimentele organizate de Mișcarea Populară, în detrimentul celor organizate de propriul partid, sau că a opinat în legătură cu subiecte de pe agenda politică, adoptând o retorică pe placul lui Băsescu și nicidecum în asentiment cu președintele partidului din care face parte. În condițiile în care miza prezidențialelor este mult mai importantă decât cea a alegerilor pentru Parlamentul European, liderul PDL s-a hotărât să adordeze această problemă. Astfel, buldogul Blaga îl tăvălește bine pe pechinezul Boc.

Citeşte şi:  Cine se teme de MRU și Macovei, Iohannis sau Băsescu?


"Eu îi tratez cu respect pe foștii președinți, dar dacă domnul Boc ține atât de mult la partid, de ce nu se implică în discuțiile din Biroul Permanent. Va fi membru în BP și în viitorul partid de dreapta. Dacă domnia sa nu ar fi jucat la două capete: cu Mișcarea Populară, cu Fundația Mișcarea Populară. Ce mesaj a dat domnul Boc în campania electorală când a participat la toate întâlnirile organizate de Mișcarea Populară. Eu cred că va rămâne în partid. Nu știu ce-și dorește. A jignit partidul, pentru că nu a fost la mitingul de la Cluj. Nu pe mine. A jignit 20.000 de oameni", a explicat Vasile Blaga.

Citeşte şi: PMP, subiect de bancuri


Nu este un mister pentru nimeni faptul că Emil Boc a rămas un apropiat al lui Băsescu chiar dacă aceasta din urmă a ales să se lepede de PDL. Din această ipostază nu este greu să ne imaginăm că Boc a rămas un pion important pe tabla de șah a lui Băsescu, mai ales prin prisma faptului că are acces la informații de culise ce țin de strategia PDL în vederea prezidențialelor. Conștient de acest lucru, Blaga încearcă, pe cât posibil, să atenueze efectele negative pe care un joc dublu al lui Boc le-ar putea avea pe termen scurt și mediu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iul, 2014
abraham nationalul
n-am prea inteles cum il "tavaleste"...
asa cum se "tavalea" Birchall de la PSD cu celalalt de la PSD,in masina?
sau cum il "tavaleste" Dana pe Dan ?
25 iul, 2014
catalina
am inteles ca pe Blaga il porecliti Buldog ,iar pe Boc=pechinez
Dle Sultanescu,am cateva intrebari:
colegul dumitale B.Teodorescu,tot consilier al lui Ponta,este destul de bine facut:este deontologic sa-l alintam "porc"?
asa ca in cazul unei alegorii...
dumneata iti asmuti angajatii contra dreptei....ii putem cataloga drept "slugi"?
un alt tip simpatic are fata cam de mongol,il putem alinta "mongoloid" chiar daca are radacini albaneze?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ