Buldogul știe cine e cocoșul în relația Udrea-Băsescu

| 18 iul, 2014

Buldogul știe cine e cocoșul în relația Udrea-Băsescu, iar dacă stăm să analizăm la rece cele spuse de democrat-liberal ne dăm seama că este foarte probabil să aibă dreptate, cel puțin în cazul unor situații punctuale.

Și uite că după mult timp s-a găsit cineva care să pună punctul pe i în ceea ce privește raportul de putere în relația dintre Elena Udrea și Traian Băsescu. Vasile Blaga, despre care se cunoaște că protejata președintelui îi stă ca un ghimpe în coastă încă de pe vremea când erau colegi, deschide un subiect care întotdeauna a făcut deliciul publicului și afirmă foarte vehement, referindu-se la posibila candidatură a acesteia la alegerile din toamnă, că "Elena Udrea nu face ce vrea Traian Băsescu, să fim serioși. Întotdeauna Udrea a făcut ce a vrut". Buldogul știe cine e cocoșul în relația Udrea-Băsescu, iar dacă stăm să analizăm la rece cele spuse de democrat-liberal ne dăm seama că este foarte probabil să aibă dreptate, cel puțin în cazul unor situații punctuale.

Citeşte şi: Blaga despre candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale: Va candida, face ce vrea, nu ce-i spune Băsescu

Cristian Diaconescu candidat. Conflictul dintre Blaga și Udrea nu este de ieri de azi, reliefându-se și ca principal motiv al lepădării lui Traian Băsescu de partidul care l-a susținut în două campanii prezidențiale și două suspendări din funcție și să divizeze PDL pentru a-i face celei care se autoproclamă moștenitoarea sa partid. Cu toate astea, ipoteza unei candidaturi a Elenei Udrea nu este nouă și nici foarte departe de adevăr, dacă este să ne uităm la modul în care aceasta acaparează cu totul puținul spațiu pe care PMP îl are pe scena politică autohtonă, varianta Diaconescu prezidențiabil fiind în mod evident o pistă falsă, praf în ochi.

Elena Udrea candidat. Pe de altă parte, Traian Băsescu încă susține un proiect comun al dreptei în vedere alegerilor din toamnă, dar la cum decurg lucrurile, cu Udrea care se ceartă cu toți liderii partidelor reprezentante și președintele care se vede nevoit să să-și apere public protejata, acest lucru devine din ce în ce mai greu de perceput ca fiind fezabil. Și uite așa reușește Elena Udrea să-și impună candidatura în cadrul partidului, prin condamnarea membrilor la izolare și tăcere, și în fața președintelui care va fi nevoit să accepte această variantă.

Citeşte şi: ADRIAN PAPAHAGI prevede un viitor luminos pentru ELENA UDREA: sala de aerobic și SPA

În altă ordine de idei, multe au fost Elenele care de-a lungul timpului și-au băgat coada și au influențat, deloc pozitiv în majoritatea cazurilor, cursul istoriei, iar Udrea pare să nu facă excepție. Ambițiile ei politice depășesc cu mult potențialul de dezvoltare pe care îl are, dar blonda, versată din fire în ale manipulării și destul de flexibilă am putea adauga după ce am văzut imaginele cu ea făcând sport în parcurile Capitalei, caracteristici uzitate din plin, a găsit în Băsescu gazda perfectă pentru un parazit politic de teapa ei. Traseismul politic al acestei nu poate fi decât o dovadă în plus că Udrea a fost mult timp în căutarea unei asemenea gazde, iar traseul fulminant al carierei ei vine ca o confirmare a faptului că președintele a fost cel al cărui profil a satisfăcut-o.

În aceste condiții nu este de mirare că nereușind să o impună în fruntea PDL, Băsescu a luat decizia să-i facă partid, iar acum, cel mai probabil să o susțină în cursa prezidențială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iul, 2014
mistretul spaniol
"În altă ordine de idei, multe au fost Elenele care de-a lungul timpului și-au băgat coada și au influențat....."
in general articole cu si despre cocosi,paraziti ,gazde nu prea citesc...
exprimarea metaforica a unui ziarist coordonat si ghidat de un asistent de la defuncta Stefan Gheorghiu nu este lectura mea preferata...
da,despre consilierul lui Ponta,Dan Sultanescu este vorba
dar mi-a sarit in "ochi "exprimarea si relationarea la Elene...
am citit ca numele tau de scena(pardon ,prenume)este tot Elena
si m-am gandit ,pe cat de slugarnica esti,ai putea si tu schimba cursul ziaristicii..
cu o singura conditie,nu sa-ti bagi coada,ci sa ti-o ridici...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ