Céline Dion, lovită de o nouă tragedie

| 18 ian, 10:31

Daniel Dion, unul dintre fraţii cântăreţei Céline Dion, a murit sâmbătă, la vârstă de 59 de ani, din cauza unui cancer extins, decesul acestuia survenind la două zile după ce soţul artistei, René Angélil, a încetat din viaţă, informează nme.com.

În urma morţii soţului său, Céline Dion şi-a anulat cele două show-uri pe care le avea programate pentru sâmbătă şi duminică la Las Vegas, însă nu a fost făcut un anunţ privitor la concertele din luna februarie.

René Angélil a murit joi, la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul", au declarat reprezentanţii acestuia.

În august 2015, Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Tag-uri: celine dion
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ