C.T. Popescu, atac la adresa preşedintelui Iohannis

| 26 mar, 09:30

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este nemulțumit de modul de comunicare pe care îl alege președintele Klaus Iohannis inclusiv în momente când ar trebui să transmită mesaje grave.

Pe rețelele de socializare comunică tot felul de psihopați, în timp ce președintele are la dispoziție pupitrul de la Cotroceni, spune Cristian Tudor Popescu.

Editorialistul a criticat reacția întârziată a președintelui în privința votului din Senat pentru imunitatea lui Dan Șova și spune că era cazul ca șeful statului să iasă public, în persoană, pentru a amenda atitudinea Senatului.

„Dl președinte Iohannis poate și dânsul să facă ceva important în direcția asta, de pildă, să iasă, totuși, să-l vedem! Să iasă în viu! Astă-seară, domnul Iohannis a ieșit, cam a treia zi după Scripturi, după ce se pronunțaseră ambasadorii unor țări importante la București, a ieșit și dânsul cu un mesaj pe Facebook în legătură cu această rușine făcută României de către senatorii ei, pentru că în exterior, România este privită în totalitate: uite, în România s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a fost situat deasupra legii, dincolo de justiție, un parlamentar de către ai lui. Cu asta taxează România, în general, țările civilizate. Deci, domnul Iohannis putea, după părerea mea, să apară la Cotroceni și să vorbească națiunii într-o astfel de situație, prin viu grai, nu să ne trimită mesaje pe Facebook! Pe Facebook trimite toată lumea! Pe Facebook comunică, firește, și oameni normali, dar comunică și tot felul de psihopați. Facebook-ul este un mediu public, liber, unde poate să se exprime oricine. Domnul Iohannis este președintele ales al României și are la dispoziție pupitrul de la Cotroceni, pe care îl poate folosi", a comentat Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi24.ro.

Prima REACŢIE a preşedintelui Klaus Iohannis după ce senatorii l-au scăpat pe Şova de arestare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 10:31
lucian
cum sa iasa sa vorbeasca?el abia leaga trei cuvinte..si alea citite de pe foaie.e ca un manechin pus acolo pentru..nimic.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ