C.T Popescu, despre "zăpăceala" dintre preşedinte şi premier: Îi interesează DOAR bătălia lor personală

| 27 aug, 2014

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, decizia lui Traian Băsescu de a amâna ceremonia de învestire a lui Darius Vâlcov în funcția de ministrul al finanțelor, pentru că premierul Victor Ponta a lipsit de la eveniment.

"Rezultă două lucruri că: Guvernul României nu are nevoie de un ministru al bugetului, bugetul României nu are nevoie de un ministru, poate să funcționeze și fără, ambii înalți responsabili ai statului român puțin le-a păsat că vreme de nu știu câte ore, rămâne fără ministrul bugetului. Domnul Ponta am înteles că are serioase activități în Moldova sau întâlniri cu reprezentati UE și nu înțeleg de ce nu l-a delegat pe domnul Dragnea, pe de altă parte Băsescu ar fi putut să țină aceasstă ceremonie și fără Ponta.

Citeşte şi: Cum motivează Traian Băsescu amânarea ceremoniei de învestire în funcţie a lui Darius Vâlcov

Băsescu putea să se gândească că nu a venit Ponta, este un gest jalnic să nu-și susțină omul pe care l-a propus, dar eu președintele voi ține ceremonia, pentru că nu vreau să las Guvernul fără un ministru, într-un minister cheie al acestei țări.

Ambii nu fac altceva decât această dare la gioale reciprocă politică, nu îi interesează astfel de considerente.

Altfel, ar fi trebuit să se gândească și unul și celalat cam cum arătăm acum în ochii străinătății.

Nu-i interesează pe acești doi domni, îi interesează bătălia lor persoanlă și nu îi interesează imaginea penibilă în ochii străinătății și nici imaginea României în ochii românilor, că noi suntem primii care ne uităm.", a spus Cristian Tudor Popescu, în direct la Realitatea TV.

Citeşte şi: Traian Băsescu AMÂNĂ depunerea jurământului de către Darius Vâlcov. REACŢIA lui Ponta

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 aug, 2014
Sion Vasile
Basescu la puscarie
Basescu trebuie sa plece cit mai repede ca a facut numai rau

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ