Câți bani au încasat câștigotorii loteriei bonurilor fiscale

| 28 sep, 16:45

Ministerul Finanțelor Publice a plătit, vineri, cele 94 de premii aferente extragerii ocazionale a Loteriei bonurilor fiscale, organizate în data de 28 iunie 2015, la care au participat bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic 29 martie - 31 mai 2015, se arată într-un comunicat al MFP.

Suma netă totală plătită de minister pentru fiecare câștigător se ridică la 8.496 lei. 'Această valoare a rezultat în urma reținerii impozitului prevăzut de reglementările în vigoare (în valoare de 1.504 lei)', se menționează în comunicat.

Citește și:  Loteria bonurilor: Care sunt bonurile CÂŞTIGĂTOARE pentru luna august

'Valoarea brută a unui premiu este de 10.000 de lei, ca urmare a împărțirii fondului de premiere de un milion de lei la numărul maxim de 100 de câștigători. Cele 100 de bonuri câștigătoare au fost stabilite în cadrul celei de a doua etape de selecție — extragerea organizată în data de 6 august 2015, conform prevederilor OUG 10/2015, cu modificările și completările ulterioare. Lista cu cele 100 de bonuri câștigătoare este publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice', se arată în comunicat.

Însă, în urma acțiunilor de verificare a autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, au fost invalidate 6 bonuri fiscale, în condițiile în care au fost constatate împrejurări privind săvârșirea unor fapte de natură penală pentru care au fost sesizate organele penale competente. Din aceste motive, plata celor 6 premii a fost suspendată, în conformitate cu prevederile legale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ