Câți români au urmărit înregistrările cu Mircea Băsescu și fiul lui Bercea Mondial la Antena 3

| 19 iun, 2014

Înregistrările cu Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu și fiul lui Bercea Mondial au fost difuzate pe Antena 3, la emisiunea Sinteza zilei.

Programul a fost urmărit de sute de mii de români în fiecare minut. La orașe, Antena 3 a fost pe locul doi. Pe întreaga țară, a fost pe poziția a treia.

Paginademedia.ro vă prezintă audiența emisiunii în care Antena 3 a prezentat înregistrările cu fratele președintelui.

Emisiunea s-a intersectat cu o parte din meciul Spania – Chile (cel mai urmărit program pe interval), cu finalul de la Te pui cu blondele și un Show Păcătos (Antena 1) și cu filme pe Pro TV.

Audiențele:

NATIONAL. La nivelul întregii țări, 730.000 de români s-a uitat, în fiecare minut, la Sinteza zilei cu Mihai Gâdea. Antena 3 a fost pe locul trei, după TVR 1, cu peste 1,2 milioane de români pe Cupa Mondială și Antena 1, cu 780.000 de români pe post.

URBAN. La orașe, emisiunea lui Mihai Gâdea a fost pe locul al doilea: 540.000 de orășeni s-au uitat la Antena 3. Pe primul loc a fost TVR 1, cu 690.000 de telespectatori la nivel urban.

COMERCIAL. Pe segmentul comercial, Sinteza zilei a avut o medie de 116.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pe minut. Antena 3 a fost pe locul patru, după TVR 1 (350.000), Pro TV și Antena 1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ