Călin Goia, APARIŢIE INCREDIBILĂ pe covorul roşu de la Eurovision. Cu cine era de mână

| 18 mai, 22:10

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a păşit pe covorul roşu al ceremoniei de deschidere a Eurovision, duminică, alături de băieţelul care interpretează rolul principal în videoclipul "De la capăt", informează un comunicat al televiziunii publice.

La ceremonia oficială de deschidere Eurovision 2015, reprezentanţii României au fost însoţiţi de Liana Stanciu, Iuliana Marciuc, dar şi de Ionuţ, personajul principal al videoclipului piesei "De la capăt", şi de mama lui.

Chipul pistruiat al puştiului care decide să plece spre Viena, pe Dunăre, în căutarea părinţilor săi a apărut duminică seară de mai multe ori în prim-plan pe ecranele imense ce proiectau ceremonia oficială de deschidere a ediţiei Eurovision 2015, în piaţa din faţa primăriei oraşului gazdă.

Îmbrăcaţi în ţinute elegante, optimişti şi cu zâmbetul pe buze, reprezentanţii celor 40 de ţări participante la Eurovision au defilat prin faţa jurnaliştilor, fanilor şi a tuturor curioşilor care s-au strâns duminică seară în faţa Primăriei din Viena.

Membrii delegaţiei României au fost ultimii care au păşit pe covorul roşu. Seara de duminică a fost marcată şi de deschiderea EuroClub, locul de întâlnire şi petreceri pentru toţi cei acreditaţi la Eurovision. Organizat în interiorul uneia dintre cele mai mari berării vieneze, Ottakringer Brewery, EuroClubul dispune de mai multe spaţii de petrecere, pentru a satisface gusturile tuturor.

La etaj, acolo unde au loc sesiunile de interpretări live ale invitaţilor, băieţii de la Voltaj au fost întâmpinaţi de bandul EuroClub şi de solista acestuia, o româncă pe nume Christiana Uikiza, alături de care Călin a cântat refrenul "De la capăt", ca un preview pentru show-ul pe care trupa îl va susţine joi în acest club.

La inaugurarea EuroClub a urcat pe scenă şi Conchita Wurst, pentru un recital care a încins atmosfera. Petrecerile vor continua în fiecare seară iar telespectatorii TVR vor rămâne conectaţi la atmosfera evenimentului urmărind Agenda Eurovision 2015.

Voltaj cântă marţi, în prima semifinală Eurovision, având numărul 15 de intrare în concurs. Alături de artiştii români, în prima competiţie a cântecului european participă Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 19 şi 21 şi, respectiv, 23 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, precum şi online, pe TVR+.

Emisiunea ce urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21,00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ