Călin Popescu Tăriceanu anunță un nou demers în Senat

| 26 mai, 21:22

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, în direct la o emisiune, că pregătește un nou demers pentru ziua de miercuri, în Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că nu-l poate face public, pentru că trebuie să se consulte mai întâi cu colegii săi.

Însă, președintele Senatului a subliniat că "e un demers care ar putea să fie susținut de întreg Parlamentul, care mi se pare necesar, dar o să vorbesc mâine despre el".

Citeşte şi: Tăriceanu și alți senatori PLR îi cer lui Klaus Iohannis să le demită pe Laura Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 23:27
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa sau de oriunde, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia, e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ