Călin Popescu Tăriceanu, diagnostic necruțător pentru Crin - E labil psihic!

| 18 iul, 2014

Scena politică românească a fost zdruncinată de deciziile pripite și iresponsabile ale fostului Președinte PNL. Crin Antonescu s-a dovedit a fi un jucător la două corzi, pentru că hotărârile luate au creat isterie în propriu partid și au îndeplinit cu desăvârșire interesele personale.

Dezertările din PNL către partidul lui Tăriceanu și imaginea negativă creată în jurul liberalilor la nivel european sunt o reflecție a imaturității politice a lui Antonecu.

Citește și: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. Efectul politic uriaş al mişcării Tăriceanu asupra PNL

Trecerea Partidului Național Liberal de la ALDE la PPE a evidențiat cu prioritate că, la fel ca și în cazul lui Traian Băsescu, interesele de familie sunt prioritare. Schimbul familiei europene a liberalilor a fost decis de Crin Antonescu imediat după ce a obținut un rezultat dezastruos la alegerile din Parlamentul European, dar nu înainte de a-i asigura soției sale, Adina Vălean, un loc mai bun de vicepreședinte în legislativul european.

Fără ca să realizeze măcar o dată consultări în interiorul partiului liberal pentru atingerea subiectului de apartenență europeană, Crin Antonescu a jucat alba – neagra cu valorile și principiile liberale. Motiv pentru care Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu l-a executat public pe Crin Antonescu, declarând că cel care i-a fost șef în PNL este „labil psihic”.

Citește și: Tăriceanu, ATAC năucitor la fuziunea PNL-PDL

„A luat o decizie care a produs stupefacție pentru membrii PNL. La Antonescu există o labilitate psihică, care a fost remarcată de unii și care poate să explice, în bună parte, aceste decizii”, a declarat Tăciceanu cu privire la trecerea PNL la PEE, la un post de televiziune. În plus, cel ce a pus bazele Partidului Reformator Liberal a susținut că povara funcțiilor a fost mult prea mare pentru Crin Antonescu și a cedat.

Totodată, afirmațiile fostului lider paneuropean ALDE referitor la decizia lui Crin Antonescu de a se înscrie în partidul lui Traian Băsescu, cum că hotărârea a fost luată fie că „și-a pierdut mințile, fie că a fost mituit” s-a adeverit! Graham Watson a ajuns la concluzia că „PNL a fost vândut pe aur străin”, mai exact pe funcția soției de vicepreședinte al Parlamentului European.

Citește și: ANTONESCU: Nu dau doi bani pe domnul Tăriceanu. Partidul lui e făcut în debaraua PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iul, 2014
canciautor
marea familie socialista din Parlamentul European:
Daciana S-sotia lui Ponta
Corina Cretu-pupila lui Iliescu
dar ele n-au fost trecute pe lista din interese de familie...
nu.....din interese de stat!!!
19 iul, 2014
ric
Daca taceai, filozof ramaneai!
Rade harb de oala sparta!!! Lingaul neocomunistilor din PSD casca gura! Obraz gros si tare ahtiat dupa "fonctii" trebuie sa fie omul asta ca sa tradeze partidul care i- a dat totul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ