Călin Popescu Tăriceanu: În campania electorală a intrat un "NOU ACTOR"

| 30 oct, 2014

Candidatul independent la Preşedinţie, Călin Popescu Tăriceanu, apreciază că în campania electorală a intrat un "nou actor" - Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) - care, prin acţiunile sale, ar fi "debusolat" electoratul.

"Discursul meu de astăzi ar fi trebuit să arate altfel dacă nu am fi asistat la intrarea în campania electorală a unui nou actor. Acest actor se numeşte DNA. (...) Asistăm acum la arestări, percheziţii, reţineri şi alte proceduri penale în care, sigur, au fost implicaţi politicieni de vârf din mai multe partide, dar toate aceste lucruri au echivalat cu o diversiune care a debusolat, într-o măsură însemnată, electoratul şi a amplificat un sentiment deja instalat de neîncredere", a declarat, joi, Tăriceanu, la Arenele Romane, în cadrul evenimentului de încheiere a campaniei sale electorale.

El a admis că este bine să fie traşi la răspundere cei care au încălcat legea şi a precizat că va încuraja justiţia să-şi facă treaba fără a ţine seama de "calendarul politic" sau de "alte oportunităţi".

"Suprapunerea unor acţiuni spectaculoase ale justiţiei peste campania electorală a lăsat, însă, în plan secund, prestaţiile candidaţilor, programele acestora, profilul candidaţilor şi, ca urmare, electoratul a luat cunoştinţă numai într-o mică măsură despre aceste lucruri care ar fi fost importante pentru a şti ce alegere să facă", a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ