Călin Popescu-Tăriceanu îşi lansează vineri candidatura la prezidenţiale, la Palatul Parlamentului

| 25 sep, 2014

Preşedintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu, îşi lansează vineri candidatura la alegerile prezidenţiale, evenimentul urmând să aibă loc la Palatul Parlamentului.

 

Lansarea în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni a lui Tăriceanu va avea loc începând cu ora 16,00, la Palatul Parlamentului, în Sala A.I. Cuza.

Călin Popescu-Tăriceanu este preşedintele Senatului şi candidează la prezidenţiale ca independent. El este liderul Partidului Liberal Reformator, formaţiune care nu şi-a finalizat formalităţile de înregistrare la Tribunal.

'Am depus peste 279.000 de semnături. Din păcate, o parte dintre semnături nu le-am putut folosi pentru că ele au fost strânse de Partidul Liberal Reformator. Încă, în justiţie, trenează înregistrarea oficială a partidului şi, de aceea, o parte dintre semnături nu am putut să le folosim', a declarat Tăriceanu, luni, la BEC, când şi-a depus candidatura.

În opinia sa, România are nevoie de un proiect de ţară care să o ducă pe locul pe care îl merită.

'Proiectul meu se intitulează 'România, a şaptea putere a Europei'. Vreau, pentru ţara mea, mai mult. Vreau, pentru cetăţenii mei, să trăiască mai bine, vreau să fim respectaţi, să fim o ţară demnă, o ţară privită cu respect şi de care oamenii să fie mândri. Vreau o ţară care să fie caracterizată prin bunăstare, dar aceste lucruri nu se pot realiza decât cu multă muncă, cu multă seriozitate şi politica trebuie privită altfel, nu ca până acum - o activitate derizorie, o activitate care, în final, nu reuşeşte să câştige încrederea cetăţenilor', a afirmat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ