Călin Popescu-Tăriceanu decorat de statul francez

| 04 mar, 19:50

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului, va primi distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare de la statul francez. Ceremonia va avea loc joi la sediul Ambasadei Franței la București.

Călin Popescu-Tăriceanu "a primit înalta distincţie a Republicii Franceze, Ordinul naţional al Legiunii de Onoare, în grad de Cavaler", distincţia fiind acordată pentru recunoaşterea importanţei contribuţiei acestuia "în dezvoltarea excelentelor relaţii dintre Franţa şi România, în diferitele funcţii publice pe care le-a ocupat până în prezent", se arată într-un comunicat al Senatului.

"La propunerea ministrului Afacerilor Externe şi Dezvoltării Internaţionale, prin decretul MAEP 15500-80D, preşedintele Franţei l-a nominalizat pe domnul Călin Popescu-Tăriceanu, în data de 15 ianuarie 2015, pentru acordarea Ordinului naţional al Legiunii de Onoare, în grad de Cavaler", se menţionează în comunicat.

 

Citeşte şi: Tăriceanu, despre dosarul Microsoft: Nu sunt sigur că nu voi fi chemat la audieri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ