Călin Popescu Tăriceanu spune că a fost marcat de romanul...„Meitrei” a lui Eliade

| 29 sep, 2014

După ce săptămânile trecute ministrul Educației, Remus Pricopie, a confundat lupoaica din legenda întemeierii Romei cu o vulpe, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică seara, că a fost marcat de romanul „Meitrei” al lui Mircea Eliade.

Întrebat, la rubrica „Test de sinceritate”, ce carte l-a marcat în copilărie, Călin Popescu-Tăriceanu a spus că nu-și mai aduce aminte.

- Atunci, ce roman v-a marcat? a întrebat realizatoarea Elena Vijulie. - „Meitrei” (sic! - n.r.) al lui Mircea Eliade, a răspuns Călin Popescu Tăriceanu (titlul și pronunția corecte: „Maitreyi” - n.r.), conform digi24.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit și costurile campaniei

Mi-e greu să vă spun, dar vom merge probabil cu bugetul până pe la aproximativ 1,5-2 milioane de lei.

Cât credeți că va costa campania Elenei Udrea?

- Probabil câteva zeci de milioane de lei.

Despre declarațiile deranjante ale președintelui

- Sunt cel puțin zece intervenții publice pe care le-a făcut și care m-au deranjat. O să aduc aminte una dintre ele: în 2008, atunci când am refuzat să măresc salariile profesorilor și când președintele Băsescu în totală iresponsabilitate a ieșit să spună că dacă există voință politică, se pot majora salariile (...).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 sep, 2014
tadeus
Acum
a-ti vazut ca este incult Iliescu in 90 l-a pus acolo ca liberal rosu fiindca il avea la mina cu Dan Amedeo Lazarescu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ