CAMERON: Paradoxal, nu avem prea mulţi români şi bulgari, ci prea mulţi italieni, spanioli şi francezi

| 01 oct, 2014

Premierul Marii Britanii, David Cameron, susţine că problema imigraţiei din ţara sa a luat-o pe o pantă greşită, şi că nu numai românii sau bulgarii vin in numar mare, ci şi imigranţi din ţări europene importante.

La conferinţa Partidului Conservatorilor care are loc zilele acestea în Birmingham, Cameron a anunţat că va cere renegocierea statutului Marii Britanii în Uniunea Europeană, insistând pentru impunerea mai multor controale la frontiere şi puteri mai mari pentru a restricţiona imigraţia provenind din continent, scrie Blitz Quatidiano..

Premierul a declarat că va depune eforturi pentru o derogare de la normele privind "libertatea de mişcare", care permite acum cetăţenilor europeni, inclusiv multor italieni, sa vina pentru a lucra în Marea Britanie.

"Economia noastră a crescut mult mai rapid decât cea a altor ţări europene. În mod paradoxal, nu avem multi imigranţi din România şi Bulgaria, ci un număr mare de italieni, spanioli şi francezi", a spus David Cameron. "Marea Britanie este de o mie de ori mai importantă decât UE. SĂ fim sinceri, Uniunea nu funcţionează corect pentru noi acum", a mai adaugat David Cameron.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ