Campanie de susţinere a femeilor abuzate. Servicii GRATUITE pentru victimele violenţei domestice

| 27 mai, 2014

Începând cu data de 19 mai, BGS oferă gratuit servicii de monitorizare și intervenție femeilor abuzate, victime ale violenței domestice, care aleg "Viața fără violență". Campania inițiată de BGS și sprijinită de Avon Campania Respectului are ca scop susținerea femeilor care se confruntă zilnic cu abuzul venit din partea partenerului de viață.

Statisticile arată că în România o femeie este lovită la fiecare 30 de secunde, iar la fiecare două zile o femeie moare în urma bătăilor primite, potrivit gadgetrends.ro.

BGS sprijină femeile care aleg o viață fără violență și vor să înceapă o nouă etapă, prin oferirea de monitorizare și intervenție gratuită. Campania se adresează femeilor din orașele: București, Ploiești, Câmpina, Deva, Timișoara, Galați, Brăila, Bistrița. Toate informațiile necesare femeilor care vor să beneficieze de acest serviciu se găsesc pe site-ul companiei www.bgs.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ