Când va fi gata centura de sud a Bucureştiului

| 28 mai, 2014

Centura de sud a Bucureştiului va fi finalizată în 2016, toate cele trei contracte existente fiind în proces de reziliere, a declarat Cristian Andrei, director adjunct în cadrul Direcţiei Generale Infrastructură Rutieră a CNADNR. El a arătat că lucrările ar putea fi finanţate din fonduri europene aferente exerciţiului financiar 2014-2020. Afirmaţia a fost făcută miercuri la ZF Construction & Infrastructure Summit ’14.

Toate cele trei contracte existente pe centura de sud a Capitalei vor fi reziliate, a anunţat miercuri Cristian Andrei, director adjunct în cadrul Direcţiei Generale Infrastructură Rutieră din cadrul CNADN, informează Gândul.info.

“Încercăm să începem la începutul anului viitor. Pe centura de sud se reziliază toate cele trei contracte în prezent. E un drum de patru benzi cu separator de benzi şi intersecţie reglementată la nivel. Termenul va fi cel puţin un an de execuţie, deci va fi gata în 2016, pe centura existentă”, a declarat Cristian Andrei. În afară de actuala centură, care va fi lărgită, CNADNR pregăteşte şi construcţia în concesiune a unui inel de centură la standard de autostradă în sudul Capitalei, care va dubla actuala centură.

Pe de altă parte, până la finele acestei săptămâni în SEAP va fi publicat anunţul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru centura de nord a Capitalei la nivel de autostradă (inelul 2), au precizat miercuri reprezentanţii CNADNR.

 

 

Tag-uri: capitala, centura, CNADNR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ