CANICULĂ în România. Avertismentul CUMPLIT al unui medic

| 04 aug, 2014

Temperaturile crescute duc la cresterea numarului de pacienti prezentati la urgente cu afectiuni determinate sau agravate de caldura, susține medicul Tudor Ciuhodaru.

"Pe langa ,,clasicele" stari lipotimice si arsuri solare constatam in aceasta perioada o cresterea a numarului de tentative de sinucidere. In numai cateva ore mai multi pacienti au necesitat asistenta de urgenta in urma ingestiei medicamentoase sau a substantelor toxice utilizate in gospodarie iar altii cu plagi autoprovocate, multe dintre acestea pe fondul consumului de alcool.Modificarile comportamentale, labilitatea sau iritabilitatea crescuta, afectiunile psihice cunoscute sau sindroamele depresive impun prezentara de urgenta la psiholog sau psihiatru pentru a evita un final tragic", afirmă medicul Tudor Ciuhodaru, potrivit realitatea.net.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ