Caractere mizerabile în slujba lui Băsescu

| 10 iun, 2014

Succesul Simonei Halep la turneul de Roland Garros, care a încântat milioane de români prin disputarea finalei de la Internaţionalele de Tenis ale Franţei, nu a avut accelaşi efect şi asupra lui Radu Banciu, pretins jurnalist care răspunde la comenzile Cotrocenilor, care a recurs la un nou atac mitocănesc la adresa sportivei.

În emisiunea de duminică seara, realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu”, de la B1TV nu numai că şi-a arătat nemulţumirea faţă de pierderea finalei în meciul de la Roland Garros în faţa Mariei Sharapova, dar a mai şi aruncat cu insulte la adresa Simonei Halep, calificând-o drept o „ţărăncuţă”. “Simona Halep nu a avut adversare. Cînd te întâlneşti cu adversare numai de la locul 18 în jos, este firesc să le baţi. Ea nu a reuşit nici o ispravă. Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleză? Aia, Şarapova, e o lady. Halep n-o bătea pe Şarapova nici dacă mai jucau de 10 ori. Simona Halep este pe locul 3 în lume în contextul în care nu există jucătoare de valoare în tenisul feminin”, a declarat jurnalistul de la B1TV.

Atacarea Simonei Halep într-un mod mârlănesc este nemeritată în contextul în care sportiva a muncit încă din copilărie, şi-a sacrificat mult timp pentru a ajunge în top 3 mondial pentru a face milioane de români mândri de performanţele sale. De altfel, prezenţa sportivei din Constanţa în finala unui turneu de Grand Slam reprezintă o performanţă de prim-plan istoria sportului românesc. Meciul frumos jucat de Simona Halep în faţa Mariei Sharapova a atras admiraţia a milioane de oameni de pe întregul mapamond. În urma meciului, sportiva din ţara noastră a primit aprecieri nenumărate din partea unor stele ale tenisului care îi prezic Simonei un viitor strălucit în acest sport rezervat doar unei elite restrânse.

Totodată, în cadrul aceleiaşi emisiuni, nici „Generaţia de Aur” nu a scăpat proferărilor emise de prezentatorul de la B1TV care a atacat astfel o întreagă pleiadă de jucători care a dus fotbalul românesc la cea mai bună performanţă din istorie. Radu Banciu uită momentele în care marile echipe ale lumii intrau pe teren cu frică ştiind că vor întâlni echipa coordonată pe teren de Gică Hagi şi ofensează o serie de fotbalişti care au încântat milioane de români.

Simona Halep nu este singurul sportiv pe care Radu Banciu îl atacă înt-un mod calomnios. Imediat după arestarea lui Gică Popescu, realizatorul tv a afirmat că este „un țăran cu patru clase, care a părut un pic mai inteligent decât ceilalți”. De altfel, pe lângă o serie întreagă de sportivi pe care i-a atact într-un mod ordinar, jurnalistul a jignit şi memoria lui Adrian Păunescu imediat ce acesta a trecut în nefiinţă, afirmând că se bucură de moartea poetului.

Judecând aprecierea de care se bucură realizatorul tv în ochii lui Traian Băsescu precum şi propaganda pe care Radu Banciu o emite în sprijinirea şefului statului, atacul de duminică seara nu este întâmplător. Jurnalistul de la B1TV duce o campanie de subminare a „valorilor naţionale” alături de o serie de „intelectuali” ai preşedintelui în frunte cu Horia-Roman Patapievici.

După jignirea unei pleiade întregi de valori româneşti precum Alexandru Arșinel, Gică Hagi, Nadia Comăneci, Gică Popescu sau Adrian Păunescu, de această dată, Radu Banciu a mers mult prea departe. Realizatorul tv nu numai că a ofensat personal o sportivă care reprezintă un model pentru mulţi români, dar jigneşte şi milioanele de români inspiraţi de succesul Simonei Halep şi care cred în viitorul tenisului şi al sportului românesc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iun, 2014
Dani
Cersetorului astuia ii este frica ca altul are un caracter mai infect decit al sau? Nu stiam ca au ajuns jigodiile sa se bata pe clasament...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ