DEZVĂLUIRE ȘOC. Care este adevărata RELAȚIE dintre ION ȚIRIAC și SIMONA HALEP

| 10 apr, 19:22

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a explicat adevărata relație pe care Simona Halep o are cu omul de afaceri Ion Țiriac.

 

Virginia Ruzici a afirmat că ea i-a cerut ”o mână de ajutor” fostului său manager, în ”vederea unor contracte şi a unor sfaturi tenisistice”, iar acesta a răspuns pozitiv.

”I-am cerut o mână de ajutor în vederea unor contracte şi a unor sfaturi tenisistice. Se ştie, Ion Ţiriac a fost managerul meu şi este omul în care am cea mai mare încredere. El a răspuns pozitiv şi îi mulţumim pentru asta, şi eu, şi Simona.

Nu e ceva neobişnuit ca un manager independent, cum sunt eu, să apeleze la ajutor, uneori, pe anumite aspecte, chiar la firme mari, precum IMG, Lagardere sau Octogon. Eu sunt conştientă că am nevoie de ajutor pentru a mă ocupa de interesele unei jucătoare de vîrf, cum este Simona, şi atunci m-am îndreptat spre oamenii pe care îi cunosc, Ion Ţiriac şi mâna sa dreaptă, Gerard Tsobanian”, a spus Virginia Ruzici despre Ion Țiriac, într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ