Care este cea mai grea meserie din lume

| 16 noi, 2013

Meseria cea mai grea este cea de părinte, pe care o deprinzi cu greu, crede europarlamentarul PSD Daciana Sârbu.

"Meseria de părinte nu o înveţi nicăieri. O înveţi în momentul în care ajungi să fii părinte şi e cred cea mai dificilă", a spus Daciana Sârbu, la conferinţa de educaţie parentală "Cum să fiu un părinte de succes", organizată astăzi de asociaţia "Salvaţi copiii".

Europarlamentarul PSD a adăugat că participă la acest eveniment pentru a împărtăşi din experienţa sa de părinte, mai ales în ceea ce priveşte nevoia unei alimentaţii sănătoase a copiilor. 

"Nu am venit să dau sfaturi. Am venit să învăţ şi să împărtăşesc din experienţa mea de părinte. Am încercat, din nevoia de a avea informaţii, să fac nişte lucruri în domeniul care m-a preocupat cel mai mult, acela al alimentaţiei copilului. Am înfiinţat Şcoala pentru sănătate şi apoi site-ul www. şcoalapentrusanatate.ro, tocmai pentru a oferi părinţilor informaţii la care am avut acces mai mult decât alţii", a punctat Sârbu, citată de Agerpres.

Ea a explicat că asociaţia pe care o coordonează luptă constant împotriva publicităţii la produsele nesănătoase, care afectează sănătatea copiilor. 

"Noi, practic, ne luptăm cu ceea ce înseamnă publicitatea în emisiunile pentru copii la produse nesănătoase şi e o bătălie pierdută din start pentru că toate explicaţiile şi tot ce construim noi acasă se poate strica în acel minut de publicitate, unde un personaj preferat al copilului este asociat cu un produs nesănătos şi atunci tu, ca părinte, trebuie să îi explici de ce nu i-l oferi. (...) N-am să renunţ, vorbesc chiar la mine acasă, nu doar ce facem în rest cu asociaţia, pentru că asta înseamnă să fii părinte şi să îţi iubeşti copilul şi să-ţi doreşti ce e mai bine pentru el", a completat Daciana Sârbu.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ