Care este citatul după care își ghidează viața Klaus Iohannis

| 23 apr, 15:01

Klaus Iohannis a postat joi un mesaj pe Facebook în care dezvăluie fragmentul care l-a inspirat cel mai mult în cursul vieţii sale, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii. Este vorba despre un citat publicat de Mircea Eliade în colecţia de eseuri"Oceanografie": "Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată".

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii, celebrată joi, şeful statului i-a îndemnat pe români să posteze citatul preferat cu care s-au identificat sau care i-a inspirat cel mai mult.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, zbor privat spre Bruxelles. Cât costă cursa şi în ce condiţii se deplasează preşedintele


"Cu toții am fost la un moment dat influențați de o anumită carte sau inspirați de un fragment cu care ne-am identificat. De Ziua Internațională a Cărții, postează și tu citatul preferat, utilizând hashtagul‪#‎Romaniaciteste‬

«Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată.» Mircea Eliade, Oceanografie", a postat Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.


Totodată, preşedintele a postat o fotografie alături de acest mesaj în care scrie: "O Românie Modernă este o Românie educată. Suntem ceea ce citim, iar cărţile ne îndrumă şi ne formează."


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ