Care sunt prioritățile Guvernului. Cioloș: "Timpul pentru ceea ce ne-am propus să realizăm e scurt"

| 15 ian, 20:18

Premierul Dacian Cioloș a prezentat pe scurt, în cadrul unei postări pe contul său de Facebook, care sunt prioritățile Guvernului în 2016.

"Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în care intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine, chiar dacă unele proiecte vor putea fi doar demarate: reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport cu accent pe transparența și calitatea procesului, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei, regândind rolul statului în economie, politicile sociale și combaterea sărăciei. Firește că, domenii precum sănătatea, educația, cultura, absorbția fondurilor europene, agricultura, tineretul și sportul, mediul, energia și îmbunătățirea relațiilor externe ale României vor fi, de asemenea tratate cu prioritate.

Succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depinde, într-adevăr, de performanța și de onestitatea clasei politice, dar depinde și de implicarea activă a societății, depășirea individualismului, a temerilor și a divizării care domnește, mai mult sau mai puțin vizibil în societatea noastră.

Timpul pentru ceea ce ne-am propus să realizăm este scurt. De aceea începând de ieri, merg la ministere pentru a discuta și demara punerea în practică a acestor schimbări", a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 09:16
SIBNET
Nou sistem de lucru la domiciliu!
In alta ordine de idei, daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]
16 ian, 07:39
lorica mihaila
Castigi din prima luna! 100-285 de euro lunar! sellectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ