Care sunt punctele cheie din programul prezidenţial al preşedintelui Victor Ponta

| 23 sep, 2014

Marea unire a românilor este principala idee din programul prezidenţial al lui Victor Ponta, postat marţi pe site-ul www.victorponta.ro. Este o viziune de dezvoltare, cu obiective concrete şi ambiţioase, iar reformele propuse au în vedere consolidarea fiscală, întărirea statului de drept şi dezvoltarea unei sociatăţi echitabile.

Victor Ponta şi-a lansat sâmbătă, pe Arena Naţională, candidatura la alegerile prezidenţiale şi a transmis în discursul său mai multe mesaje privind viziunea despre România.  La scurt timp, pe site-ul personal a apărut şi programului prezidenţial al lui Victor Ponta, fiind singurul candidat cu un proiect concret pentru România, în timp ce restul candidaţilor au rămas la nivel de discurs, lipsit de viziune şi substanţă.

„Vă invit pe site-ul www.victorponta.ro, pentru a parcuge PROGRAMUL PREZIDENŢIAL pe care l-am lansat cu ocazia evenimentului de la Arena Naţională! Este un Program în care cred, o viziune de dezvoltare cu obiective concrete de valorificare a marilor oportunităţi pe care ţara noastră le are. România are nevoie de un nou proiect de ţară, iar obiectivele pe care mi le asum sunt în linia consolidării creşterii economice, a statului de drept şi a unei societăţi echitabile şi incluzive”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: VICTOR PONTA despre programul prezidenţial cu care candidează: Romania are nevoie de un nou proiect de ţară

Victor Ponta vrea să promoveze o nouă mare unire pentru români, în sensul în care „scandalul şi războiul politic să nu îşi mai facă loc la vârful statului”. „Marea Unire despre care vorbesc înseamnă ştergerea frontierelor dintre noi, dintre cei de stânga şi cei de dreapta, dintre cei implicaţi şi cei neimplicaţi, dintre cei care au nevoie de ajutorul statului şi cei care se descurcă singuri, dintre cei performanti şi cei mai puţin performanţi!”, a mai precizat preşedintele PSD.

În „Programul prezidenţial” Victor Ponta insistă pe câteva atribute cheie: unitate, încredere, grijă, schimbare, mândrie. De asemenea, îşi propune ca în calitate de Preşedinte al României să ducă la îndeplinire 10 obiective: uneşte şi construieşte prin proiecte ca revizuirea Constitutiei, reformă electorală, modernizarea administraţiei, pact social; Egalitate de şanse în societate, prin politici de combatere a sărăciei şi a inegalităţilor sociale; un stat pus în slujba cetăţeanului printr-o justiţie independentă, corectă şi eficientă; stat puternic, bazat pe o economie de top în regiune; proiecte de investire în tineri; dar şi alte obiective la fel de interesante.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 2014
ion ionel
Punctele cheie din programul Ponta
Trebue să fii orb să nu vezi dedesubtul programului. Iar orbii vor plăti; Toate promisiunile populiste se vor transforma în impozite. Asta-i legea legilor, de cînd lumea!! Ponta va aduce SECERA și CIOCANUL pe steagul patriei. Cu secera să tae gîtul celor ce nu vor să redevină comunismul în țară, cu ciocanul să dea în cap la cultură, ca la ruși azi.
23 sep, 2014
didi
Minciuni ,minciuni,.....,iar dupa alegeri (daca iese plagiatorul) taxe noi.
24 sep, 2014
zoli
Subscriu
Perfect de acord dar,va fii mult prea tarziu in cazul ca nemernicul de Ponta va ajunge presedinte.Va urma cea mai trista perioada al Romanilor ce au mai ramas in tara.Hoti,mincinosii,baronii vor avea drepturi sporite iar cei multi vor platii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ