Care sunt variantele de PREMIER propuse de Dragnea

| 20 iun, 12:15

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că va face mai multe propuneri Comitetului Executiv Naţional pentru postul de prim-ministru, CEx-ul urmând să fie convocat după moţiunea de cenzură, joi sau vineri.

Liviu Dragnea a spus că le va cere membrilor Comitetului Executiv Naţional să aleagă viitorul prim-ministru din mai multe propuneri pe care le va face.

„Sunt câteva variante pe care le voi propune CEx, nu va fi doar una. Şi acum simt usturimea de la o singură variantă”, a spus Dragnea.

El a precizat că şedinţa CEx nu va fi convocată imediat după votul de miercuri din Parlament pentru moţiunea de cenzură, ci joi sau vineri.

Întrebat ce-l face să creadă că preşedintele Iohannis va accepta propunerea pe premier pe care o va face PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Constituţia, dorinţa de stabilitate şi înţelepciunea.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ