Carmen Dan vrea o schimbare în Poliţia Română: 'Este obligatorie şi necesară'

| 16 feb, 13:23

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri că o schimbare în Poliţia Română este obligatorie şi necesară.

 

'Această diagnoză pe care am cerut-o, diagnoză care, aşa cum spuneam, trebuie obligatoriu urmată de un plan de măsuri. Înţeleg că şi acel plan de măsuri s-a făcut, eu încă nu l-am văzut, o să-l discut imediat ce se poate, în perioada imediat următoare, cu domnul inspector general şi de aici încolo vă asigur că vom fi foarte transparenţi în comunicare şi vom şti pas cu pas cum ne dorim să aducem o schimbare în Poliţia Română, pentru că este, din punctul nostru de vedere, obligatoriu, este necesară', a spus Carmen Dan, la finalul bilanţului activităţii Inspectoratului General al Poliţiei Române pe anul 2017.

Întrebată despre raportul Corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne întocmit în urma verificărilor la IGPR, Carmen Dan a arătat că un extras din acesta va fi postat pe site-ul MAI.

'Am avut ocazia să îl citesc, într-o procedură transparentă. (...) Astăzi va fi postat pe site-ul instituţiei un extras al acestui raport final, un raport foarte serios, foarte bine documentat, pe care imediat ce mă întorc la birou am să îl semnez, ca să poată fi făcut acel extras şi postat', a precizat Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne anunţa pe 11 ianuarie că a dispus trimiterea Corpului de control la IGPR pentru verificări legate de cazul de agresiune sexuală în care a fost implicat agentul de poliţie Eugen Stan de la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ