Carmen Iohannis, DECIZIE crucială! KLAUS IOHANNIS nu se aştepta la aşa ceva

| 06 aug, 21:49

Carmen Iohannis a luat o decizie care il va afecta pe presedintele Klaus Iohannis. Potrivit informatiilor oferite de apropiatii sai, Prima Doamna nu intentioneaza sa vina in Bucuresti alaturi de sotul sau.

Inca de anul trecut s-a vorbit despre un eventual transfer al Primei Doamne la un liceu din Capitala, insa se pare ca doamna Iohannis doreste sa predea in continuare la liceul Gheorghe Lazar din Sibiu. Ea ar fi marturist intentia sa colegilor de a lucra cu jumatate de norma, insa conducerea ISJ Sibiu nu a primit inca o cerere oficiala in acest sens.

Citeste si: Klaus Iohannis, prima imagine din concediul de la mare FOTO

Cum profesoara Carmen Iohannis are vechime de peste 20 de ani la acelaşi liceu, o jumătate de normă ar însemna pentru ea doar opt ore pe săptămână, adică doar două clase. Acest lucru poate face ca soţia preşedintelui să fie prezentă la Sibiu doar două zile pe săptămână. Ea a absolvit tot la “Gh. Lazăr” şi tocmai nostalgia anilor de liceu nu o lasă să se despartă de catedra de la Sibiu, informeaza Libertatea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 aug, 21:49
popanan
iar capra asta
dorim sa se vorbeasca de realizarile marelui mut si nu de cucoana asta
20 aug, 10:34
busuioc
capra
capra e muma-ta,care te-a nascut bou sadea...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ