CARMEN IOHANNIS, despre Principesa Margareta: Continuă azi ce au început Regina Maria şi Regina Elisabeta

| 19 ian, 08:54

Televiziunea Română marchează printr-o serie de evenimente un sfert de veac de la întoarcerea în România a primului membru al Casei Regale, Principesa Moştenitoare Margareta, după ce Regele Mihai a fost silit să abdice (30 decembrie 1947) şi să părăsească ţara. Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a fost invitata emisiunii „În numele tatălui“.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a vorbit despre Principesa Margareta la emisiunea „În numele tatălui“ difuzată la TVR. "Continua azi ce au început Regina Maria şi Regina Elisabeta cu acest neam. Îşi continuă cu mare discreţie contribuţia la prosperitatea noastră", a spus Prima Doamnă a României.

Principesa Margareta a declarat, duminică, la un concert de gală organizat la Ateneul Român, că în prezent "majoritatea românilor poartă Coroanei afecţiune şi respect", în vreme ce în urmă cu un sfert de secol convoiul regal a fost oprit cu mitralierele, pe şoseaua Bucureşti-Piteşti.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 15:17
Dan Slugarescu
limba noastra este cu adevarat o comoara...
pentru Panait insa,cert,este unealta frenetica de lustruit.....
evident,omul este specialist..
tocmai calitatea necesara in noul partid al Dlui Ghita

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ