Carmen Iohannis, jignită dur la tv: are două scobitori în loc de picioare

| 18 mar, 19:58

Carmen, soția președintelui Klaus Iohannis, a fost atacată de Radu Banciu, care spune că prima doamnă este prea slabă, are ”două scobitori în loc de picioare” și ”deschide gura chiar mai puțin decât bărbat-su”,scrie libertatea.ro.

"Îmi vine mintea ideea că subjugat de soția actualului președinte, Carmen Iohannis, într-adevăr am văzut-o și eu de câteva ori în mărime naturală prin reviste, dacă mă pot exprima așa, într-adevăr, avea două scobitori dintr-astea în loc de picioare. Mă rog, știți, și slăbănoagele plac unora, unii se uită după o balenă, alții după una din asta șnur. La Carmen Iohannis, care deschide gura chiar mai puțin decât bărba-su, este o femeie care nu are nimic de spus în public. De aceea presa îi acordă un interes. Dumneavoastră, domnule Băsescu, ați avut femei pe lângă Carmen Iohannis, nu cred că puteați să o încadrați în top 300, poate nu ar fi rău să scoateți un almanah în care să le treceți pe primele 300, că nu știu dacă vi le mai amintiți pe primele 3000. În ordine alfabetică să le treceți", a spus Radu Banciu.

Citeşte şi: Radu Banciu, dezvăluiri despre viaţa AMOROASĂ a lui Traian Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mai, 19:11
vax
perfida
dar nasul ei nu va place? ca-i mai mare ca a lui barbatsu...:)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ