CARMEN IOHANNIS nu scapă de critici: O gafă imensă

| 22 dec, 2014

Apariția primei doamne la jurământul de învestire a președintelui Klaus Iohannis a stârnit o avalanșă de comentarii pro și contra. Mulți susțin că alegerea vestimentară făcută de Carmen Iohannis nu a fost deloc potrivită, în timp ce alții sunt de părere că s-a îmbrăcat foarte bine, pe stilul ei și că nu trebuie să rămânem închistați în sobrietatea cu care ne-a obișnuit Maria Băsescu.

Stilista Adina Buzatu consideră vestimentația purtaată de Carmen Iohannis nepotrivită. Aceasta consideră că la o asemenea ceremonie se impune un dress code.

“La doamnă, ținuta este nepotrivită pentru această ocazie, atât din punct de vedere cromatic, cât și din punct de vede al croiului. Rochia trebuia să fie cel puțin două palme mai lungă și cu mâneci trei sferturi, sau chiar lungi și obligatoriu de culoare închisă, datorită solemnității. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fără nicio portiță de ieșire. Adică nu merg inovațiile. În plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alură văratică, a explicat Adina Buzatu.

Stilistul vestimentar se aștepta la o astfel de gafă vestimentară: “Astfel de derapaje sunt normale la început. Cu siguranță, Carmen Iohannis urmează să apeleze la sfaturile specialiștilor care o vor iniția în regulile evenimentelor cu protocol înalt, a declarat Adina Buzatu pentru WOWbiz.ro.

Totodată, stilistul a analizat si vestimentația primului om din stat. “Așa cum ne-a obișnuit,domnul Iohannis a abordat o ținută clasică. De data aceasta, însa, croiul costumului l-a avantajat, mânecile sacoului nu au mai fost prea lungi. Deci evoluția sa vestimentară se vede și o apreciez”, a spus specialista.

La adresa fostului cuplu de la Cotroceni – Maria și Traian Băsescu, stilista a avut numai cuvinte de laudă. “La cuplul prezidențial se vede experiența de 10 ani. Maria Băsescu a fost o prezență discretă ca de obicei și bine pusă la punct. Ținuta sa a avut lungimea și croiul potrivit. La domnul Băsescu evoluția în cei 10 ani este enormă. Amintiți-vă cum arăta dânsul în trecut și priviți-l cât de impecabil s-a prezentat în ultimul timp”, a conchis Adina Buzatu.




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ