Cărtureşti deschide în toamnă alte trei librării, la Bucureşti şi Ploieşti

| 24 iul, 2013

Cărtureşti va deschide, în septembrie şi octombrie, trei noi librării-concept în Bucureşti şi Ploieşti, ajungând la 16 spaţii dedicate cărţilor în ţară, potrivit unui comunicat remis presei.

În Bucureşti, Cărtureşti va fi prezent din septembrie în Băneasa Shopping Center şi din octombrie în Promenada Mall Floreasca.

"Deschiderea Cărtureştiului în zona de nord a capitalei a fost doar o chestiune de timp, ţinând cont de numeroasele solicitări primite din partea clienţilor, dar este şi o mare provocare pentru noi. În Bucureşti, imaginea Cărtureşti este asociată iconic cu spaţiul din Arthur Verona, compus din două imobile vechi, cu o amenajare care pune în valoare această moştenire arhitecturală; ataşamentul cititorilor faţă de atomosfera de aici este binecunoscut. Noile deschideri vin însă cu un suflu nou, un design experimental, o imagine diferită", a declarat Daniel Voinea, Manager Comunicare, Cărtureşti.

În Ploieşti, librăria Cărtureşti va fi găzduită de AFI Palace Mall, care se va deschide la începutul lunii octombrie, conform comunicatului.

Potrivit sursei citate, "deschiderea celor trei librării reprezintă o investiţie de aproape un milion de euro în piaţa de carte din România şi este un semn al încrederii Cărtureşti în publicul pasionat de lectură şi produse culturale de calitate".

"Fiecare librărie Cărtureşti este gândită şi construită în jurul comunităţii căreia i se adresează. De aceea fiecare spaţiu este abordat diferit, prin soluţii inovatoare de amenajare şi printr-o selecţie atentă a ofertei. Pentru deschiderea celor trei librării, Cărtureşti a lucrat cu biroul de arhitectură Square One, care a semnat şi amenajarea librăriilor Cărtureşti din AFI Palace Cotroceni, din Iaşi şi din Constanţa", se mai spune în comunicat.

Înfiinţat în anul 2000, lanţul Cărtureşti va ajunge în 2013 la 16 librării-concept.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ